|
bladox.com Turbo SIM Toolkit Adapter Forums
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
x54321 Guest
|
Posted: Sun Aug 19, 2007 2:17 pm Post subject: Zavreny obchod Bladoxu |
|
|
Link na Obchod z hlavni stranky www.bladox.cz obsahuje "Mimo provoz.".
Kde je mozne zakoupit Turbo Lite 2? |
|
Back to top |
|
|
GeorgeW Guest
|
Posted: Sun Aug 19, 2007 2:29 pm Post subject: Re: Zavreny obchod Bladoxu |
|
|
x54321 wrote: |
Kde je mozne zakoupit Turbo Lite 2? |
www.hw.cz SNAD
maji ho v nabidce a anglicky obchod jede. Asi nakej vypadek ci co |
|
Back to top |
|
|
pz Guest
|
Posted: Mon Aug 20, 2007 6:47 pm Post subject: |
|
|
Vypadek ne, ale co se asi pred tydnem ukazalo, ze Turbo SIM je pouzitelna na unlock iPhone tak nas to temer zabilo - nekolik stovek objednavek denne. Moc se omlouvame, ale nemohli jsme jinak. Jen co se objevi nejaky jiny unlock (cina, soft) tak zas otevreme. Tezko predstavitelne, co se tady deje. |
|
Back to top |
|
|
kickstart Guest
|
Posted: Tue Aug 21, 2007 1:54 pm Post subject: |
|
|
@pz
objednal jsem si turbosim minule pondeli u hw.cz, bohuzel jen kratce predtim byl turbosim vyprodany...bude jeste? |
|
Back to top |
|
|
MaLer Guest
|
Posted: Wed Aug 22, 2007 11:03 am Post subject: |
|
|
pz wrote: | Vypadek ne, ale co se asi pred tydnem ukazalo, ze Turbo SIM je pouzitelna na unlock iPhone tak nas to temer zabilo - nekolik stovek objednavek denne. Moc se omlouvame, ale nemohli jsme jinak. Jen co se objevi nejaky jiny unlock (cina, soft) tak zas otevreme. Tezko predstavitelne, co se tady deje. |
Mno a takovy hloupy dotaz - da se ten Turbo SIM jeste nekde realne koupit? lezi mi na stole iPhone a fakt moc bych ho chtel zprovoznit, klonovat kvuli tomu kartu se mi nechce. Bohuzel v Pristavni se nikdo nevyskytuje (nebo neotevirate). Da se nekde jeden koupit? Diky moc. |
|
Back to top |
|
|
pz Guest
|
Posted: Fri Aug 24, 2007 7:15 am Post subject: |
|
|
Zajem o Turbo SIM je sileny, tezko popsatelne. Bohuzel se potkal s dobou dovolenych, nasi dodavatele nejsou nejrychlejsi, apod. Budeme se snazit dat neco distributorum co nejdrive, v CR to bude HW. Co se objednavek v nasem eshopu tyce - tady se moc omlouvame, az neco bude tak se vsem ozveme, zda je objednavka stale aktualni.
V Pristavni se prakticky nevyskytujeme, to je jen kancelar, misto na jednani. |
|
Back to top |
|
|
MaLer Guest
|
Posted: Fri Aug 24, 2007 7:58 am Post subject: |
|
|
pz wrote: | Zajem o Turbo SIM je sileny, tezko popsatelne. Bohuzel se potkal s dobou dovolenych, nasi dodavatele nejsou nejrychlejsi, apod. Budeme se snazit dat neco distributorum co nejdrive, v CR to bude HW. Co se objednavek v nasem eshopu tyce - tady se moc omlouvame, az neco bude tak se vsem ozveme, zda je objednavka stale aktualni.
V Pristavni se prakticky nevyskytujeme, to je jen kancelar, misto na jednani. |
To chapu, vas produkt je nyni jedine reseni, se kterym lze rozumne pouzivat iPhone mimo sit AT&T (klonovani V1 simek neni prave idealni . Jelikoz mi iPhone lezi na stole zatim jen na pul pouzitelny, tak samozrejme sem hodne zvedavy kdy nejaka libovolna dodavka bude, mate nejaky odhad? konec prazdnin, pulka zari, konec zari? Nelze to pro jistotu objednat primo u vas (1 ks)? HW to ma ted vyrazene z nabidky, nevim zda jsou schopni prijmout objednavku a spolehat ze to stihnu vcas se mi nechce, nevite jak moc rad bych iPhone pouzival naplno . (ted sem silenstvi kolem Turbo SIM prosvih kvuli dovolene, nerad bych to prosvih znova (otravoval bych vas jinak, ale na mail nikdo nereagoval...) |
|
Back to top |
|
|
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|