View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
texmur Guest
|
Posted: Wed Aug 16, 2006 6:26 pm Post subject: nabíjení NOKIA |
|
|
Nevíte prosím náhodou jak upravit firmware a nebo jinak přinutit Nokii 6310i aby při poklesu napětí na baterii začala sama nabíjet. Pou?ívám ji jako alarm trvale připojený na nabíječku a kdy? se dobije ,dopojí se nabíjení a samo se u? bez odpojení a znovuzapojení neaktivuje, tak?e se mobil po týdnu vybije
Děkuji |
|
Back to top |
|
 |
pz Guest
|
Posted: Fri Aug 18, 2006 3:47 pm Post subject: |
|
|
To je dost divne, nokie nabijenim netrpi, to byl problem starsich siemensu. Pokud se to deje pak by treba slo spinat nabijeni jen kdyz je alarm aktivni - viz. P7 OUT_ACTIVATED. Pak by se nabijelo pouze za jizdy nebo naopak v klidu. Podminkou by teda byla jizda aspon jednou v dobe vydrze baterie (nebo vzdalene deaktivace/aktivace pomoci sms v pripade delsiho stani). |
|
Back to top |
|
 |
texmur Guest
|
Posted: Fri Aug 18, 2006 7:28 pm Post subject: |
|
|
A nemů?e to odpojovat navíječka? nabíjím to cigaretovkou v autě |
|
Back to top |
|
 |
pz Guest
|
Posted: Sat Aug 19, 2006 2:43 pm Post subject: |
|
|
Kdyz je vyple zapalovani je nabijecka aktivni? |
|
Back to top |
|
 |
texmur Guest
|
Posted: Sat Aug 26, 2006 9:07 pm Post subject: |
|
|
Ano je aktivní - je připojena na trvalé plus. Stačí jen vyndat a zandat Jacka do mobilu a nabíjení se spustí. Jen?e s autem nejezdím třeba měsíc tak?e to je problém |
|
Back to top |
|
 |
pz Guest
|
Posted: Fri Sep 01, 2006 12:54 pm Post subject: |
|
|
Kratkodobe reseni - pripojte napajeni pres optron OUT_AIRCON a sem tam to muzete rozpojit/spojit pres sms. V delsim horizontu bychom mohli tuto fci implementovat primo do aplikace - rozpojeni treba jendou za den. Nazor? |
|
Back to top |
|
 |
texmur Guest
|
Posted: Fri Sep 01, 2006 2:10 pm Post subject: |
|
|
No to by bylo skvělý to rozpojení. Podle mne 1x denně na 10sec. vyře?í problémy mnoh lidí, kteří chtějí vá? skvělý AA pou?ít na hlídání objektu či auta. Ta sms je dost otravná a navíc klimu vyu?ívám na spu?tění GPS modulu.
Dejte prosím vědět, kdy by mohla být funkce přeru?ení nabíjení k dispoizici |
|
Back to top |
|
 |
pz Guest
|
|
Back to top |
|
 |
texmur Guest
|
Posted: Wed Sep 20, 2006 2:39 pm Post subject: |
|
|
No to je skvělé. Tak?e pin9 slou?í jako napájecí pin a cca 1x denně přeru?í nabíjení na 10s? Jsem spí?e u?ivatel - jak tento "soft" dostanu do AA?
Díky |
|
Back to top |
|
 |
pz Guest
|
Posted: Sat Sep 23, 2006 6:20 pm Post subject: |
|
|
Na P9 pripojite rele tak, aby bylo sepnute, kdyz je telefon vypnuty - tento vystup rozepina, je aktivni na par sekund pri zapnuti telefonu, pak asi za dalsi 3 hodiny, pak za dalsich asi 17 hodin. Puls trva asi 1.5minuty.
Aplikaci nahrajete pres datovy kabel pomoci turbo-app utility v baliku turbo-cable-utils. Nejprve pomoci "turbo-rm-apps" to smazete, pak "turbo-app autoalarm.trb" nahraje novou. |
|
Back to top |
|
 |
petr Guest
|
Posted: Sat Feb 17, 2007 1:14 pm Post subject: |
|
|
Lze přehrát sw taky u TL II? Mám taky problém s nabíjením Nokie na chatě.
Díky. |
|
Back to top |
|
 |
texmur Guest
|
Posted: Sun Feb 18, 2007 5:25 pm Post subject: |
|
|
Prosím ozvěte se mi na mail - potřeboval bych se domluvit na tom upgradu SW co jste mi v září nabízel
Děkuji |
|
Back to top |
|
 |
pz Guest
|
Posted: Mon Feb 19, 2007 8:19 pm Post subject: |
|
|
petr wrote: | Lze přehrát sw taky u TL II? Mám taky problém s nabíjením Nokie na chatě.
Díky. |
Bude vam stacit ovladani co ma aplikace Auto Alarm? Tj. omezeny pocet portu, definovane SMS. Pokud ano, pak lze AA nahrat do TL2.
Jinak to bude v dlouho slibovanem Pageru v3 - moznost nastaveni ruznych timeru, apod. Tj. pujde nastavit, ze se ma napr. jednou denne vyp/zap nejaky vystup. |
|
Back to top |
|
 |
petr Guest
|
Posted: Wed Feb 21, 2007 8:57 pm Post subject: |
|
|
Děkuji. Bude to stačit. Snad nebudu mít problém s přeta?ením sw. Nejsem zrovna v tomto zběhlý,ale bude to asi podobné jako u upgradu satelitu - to ?lo.  |
|
Back to top |
|
 |
petr Guest
|
Posted: Tue Feb 27, 2007 6:23 pm Post subject: |
|
|
Asi pro mne problém. Nemohu spustit turbo - app.exe. Jenom problikne černá a zmizí.
Mazání staré aplikace zdá se proběhlo. Chvíli inicializovalo modem, pak posílalo stračně dlouhé číslo a skončilo to ANS.
Co teď ?  |
|
Back to top |
|
 |
|