|
bladox.com Turbo SIM Toolkit Adapter Forums
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
JPK Guest
|
Posted: Sun Sep 11, 2005 12:37 pm Post subject: Jaký telefon zvolit? |
|
|
Ve fóru jsem se opakovaně dozvěděl, ?e pří pou?ití AA na některých Nokiích nefunguje to, nas některých Siemensech nefunguje ono... Chtěl bych se proto zeptat, jaký telefon vlastně pro pou?ití s AA zvolit tak, aby fungovalo v?echno, např i volání nebo faxování s pou?itím AT příkazů aj.
Díky |
|
Back to top |
|
 |
pz Guest
|
Posted: Tue Sep 13, 2005 2:50 pm Post subject: |
|
|
Asi siemens c55, lze ovladat prozvonenim, ma AT prikazy pro update aplikace pres kabel, lze ho mit porad v nabijjecce. Aby alarm volal bohuzel nejde na zadnem telefeonu - hovor potrebuje potvrzeni uzivatelem. |
|
Back to top |
|
 |
JPK Guest
|
Posted: Thu Oct 20, 2005 7:49 am Post subject: |
|
|
Děkuji za zprávu. Bohu?el Siemens nemohu pou?ít. Ji? dříve při pou?ívání slu?by T-mobile Locator jsem zjistil, ?e pokud je telefon nainstalován na skrytém místě v autě, nelze ho nastavit tak, aby se při výjezdu do zahraničí a zpětném návratu do republiky správně připojil k domácí síti. Prostě při výjezdu za hranice po?aduje ruční vyhledání sítě, pokud neprovedete, vypne se. |
|
Back to top |
|
 |
pz Guest
|
Posted: Thu Oct 20, 2005 6:10 pm Post subject: |
|
|
To je velmi zajimave, jaky siemens to dela? Mame vyzkousene, ze napr. c65ky s timhle problem nemaji (delame nejaky roaminogvy projekt, kde se pouzivaji). |
|
Back to top |
|
 |
JPK Guest
|
Posted: Fri Oct 21, 2005 12:09 pm Post subject: |
|
|
Mám zkušenost s A50 a ještě jedním vyhledově stejným (telefon kolegy, fakt si nepamatuji číslo) |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|