View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
x-man Guest
|
Posted: Fri May 12, 2006 12:40 pm Post subject: dotaz "zacatecnika" |
|
|
koukal jsem tady po fóru a na strankách bladox a někde jsem pořádně nenašel nebo spíš nezjistil jak aktivovat/deaktivovat AA.
vyčetl jsem že to jde přes Vstup IN_CENTRAL
Ale hlavně mě zajímá jestli jde alarm aktivovat/deaktivovat nějakým "impulzem" (přivedením na nějaký vstup +/- signál) nebo tak nějak a nebo se musí pro aktivaci a deaktivaci prozvánět(což se mi zrovna nechce při každým nasednutí do auta prozvánět).
Děkuji za odpověď |
|
Back to top |
|
 |
pz Guest
|
Posted: Tue May 16, 2006 1:34 pm Post subject: Re: dotaz "zacatecnika" |
|
|
x-man wrote: | koukal jsem tady po fóru a na strankách bladox a někde jsem pořádně nena?el nebo spí? nezjistil jak aktivovat/deaktivovat AA.
vyčetl jsem ?e to jde přes Vstup IN_CENTRAL
|
Ano, stav na IN_CENTRAL rika, zda je alarm aktivovan/deaktivovan. V AA2 (novejsi verze - obdoba Turbo Lite 2) je tento vstup oddelen optronem - je mozne spinat primo 12v.
Quote: |
Ale hlavně mě zajímá jestli jde alarm aktivovat/deaktivovat nějakým "impulzem" (přivedením na nějaký vstup +/- signál) nebo tak nějak a nebo se musí pro aktivaci a deaktivaci prozvánět(co? se mi zrovna nechce při ka?dým nasednutí do auta prozvánět).
Děkuji za odpověď |
Presne k tomu slouzi tento vstup. |
|
Back to top |
|
 |
x-man Guest
|
Posted: Tue May 16, 2006 6:51 pm Post subject: Re: dotaz "zacatecnika" |
|
|
Díky za odpověď.
Ještě malinký dotaz AA a AA2 je to samý jen s novejším firmwarem?
Já jen abych si už kdyžtak rovnou objednal ten s tím jak má vstup oddelen optronem.
Díky |
|
Back to top |
|
 |
pz Guest
|
Posted: Wed May 17, 2006 9:29 pm Post subject: Re: dotaz "zacatecnika" |
|
|
x-man wrote: | Díky za odpověď.
Je?tě malinký dotaz AA a AA2 je to samý jen s novej?ím firmwarem?
|
Ne, je to jina deska, vypada jako Turbo Lite 2, ale navic je tam rs232 pro seriove gps.
Quote: |
Já jen abych si u? kdy?tak rovnou objednal ten s tím jak má vstup oddelen optronem.
Díky |
My uz dodavame rovnou tuto novou verzi, nejak nemame cas upravit web/dokumenty. |
|
Back to top |
|
 |
|